sâmbătă, 28 mai 2011

comunicat

PIRUM continuă demonstraţia în Piaţa Catalunia din Barcelona (Spania) în lupta pentru schimbare


PIRUM continuă a fi prezent la manifestaţiile din Piaţa Catalunia din Barcelona (Spania), sprijinind lupta pentru schimbarea sistemului, în ciuda forţelor “din” SECURITATE, autonomice, care evacuea violent protestatarii. Secretarul generalPIRUM, Oscar Arciniegas, declară că unirea diferitelor grupuri sociale va duce larealizarea idealurilor de schimbare pentru construirea viitorului Europei. PIRUM invită toţi oamenii din Spania şi restul Europei adere la continuarea luptei pentru un viitor mai bun.



Secretariatul PIRUM
27.05.2011
22:07 h


El PIRUM continúa con la manifestación en la lucha por el cambio en Plaza Cataluña de Barcelona (España)


El PIRUM continua unido a la manifestación de plaza Cataluña en Barcelona (España) dando soporte en la lucha por el cambio del sistema, a pesar que el cuerpo de seguridad, Los Mossos, desalojen violentamente a los manifestantes. El secretario general del PIRUM, Óscar Arciniegas, afirma que la unión de los diferentes colectivos de la sociedad logrará los ideales del cambio para la construcción del futuro de Europa. El PIRUM invita a unir esfuerzos a todas las personas, de España y el resto de Europa, para continuar luchando para un futuro mejor.


Secretaria PIRUM
27.05.2011
22:07 h


El PIRUM continua amb la manifestació a Plaça Catalunya de Barcelona (Espanya) en la lluita pel canvi


El PIRUM continua unit a la manifestació de la Plaça Catalunya a Barcelona (Espanya) donant suport a la lluita pel canvi del sistema tot i que el cos de seguretat, Els Mossos, desallotgen violentament als manifestants. El secretari general del PIRUM, Óscar Arciniegas, afirma que la unió dels diferents col.lectius de la societat aconseguirà els ideals del canvi per a la construcció del futur d'Europa. El PIRUM convida a unir esforços a totes les persones, d'Espanya i la resta d'Europa, per continuar lluitant per un futur millor.


Secretaria PIRUM
27.05.2011
22:07 h


PIRUM continues the Catalonia Square demonstrations from Barcelona (Spain) in the fight for the change


PIRUM continues to be present at the Catalonia Square demonstrations in Barcelona (Spain), supporting the fight to change the system, despite the security forces, autonomics, who violently are discharging the protesters. PIRUM General Secretary, Oscar Arciniegas says that the union of the different social groups will lead the ideals of change for building the future of Europe. PIRUM invites all people of Spain and the rest of Europe to accede to continue the fight for a better future.



PIRUM Secretary
27.05.2011
22:07 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu